23. sep. 2010

It`s all about dark wallsGod regntung torsdag, nå var det en stund siden siste innlegg, så jeg tenkte det var på sin plass med litt inspirasjon?

Jeg jobber i dagene med et stort og spennende prosjekt for Fargerike. De er inne i en stor revitalisering av sin kommunikasjonsplattform, og har fornyet logo, lansert spennende fargekart utviklet i samarbeid med
Halvor Bakke ,
og nå, om ikke så lang tid lanserer de noe veldig spennende som vil gi deg masse insprasjon.
Jeg lover å fortelle mer etterhvert.

Gled dere!


Iallefall det som gjelder innenfor fargetrender om dagen, er
- inn med farger i hjemmet, og da helst GRÅTT eller en annen farge med en grånyanse. og jatakk til en mørk vegg eller ett mørkt rom til alle våre lette, lyse, skandinaviske møbler.

Så sjekk ut Fargerikes nye fargekart de har utviklet i samarbeid med Halvor. Der finner du den riktig fargen som gjelder!

3 kommentarer:

My Wonderworld sa...

Er ikke helt på den mørke trenden, men er veldig spent på samarbeidet mellom Fargeriket og Halvor.

Dagny Thurmann-Hoelseth sa...

Dette er veldig spennende! Er også veldig på freshe og spenstige farger a la Mariska Meijers, men de sobre fargene kan også være pene i sin setting.

Gleeder meg veldig til å se hva du finner på her!

Cecilie Braathen sa...

Hei jeg er jo veldig tilhenger av grå, det har vi jo selv i hele stuen. Helt ren grå 1500 fra Fargerike. Og den gir oss forskjellig farge etter døgnets timer og sollys. Lun om kvelden og litt kaldere på dagen, helt perfekt for oss. Jeg gikk glipp av Halvors innlegg, dessverre, hos Fargerike på Jessheim. Men ser han skal ha nytt i november på Herrehuset. Da kommer ihvertfall jeg. Ha en strålende fredagskveld, min inspirasjonskilde!