11. mai 2010

Cecilia CarlstedtJeg er absolutt helt fortapt! Fortapt i den svenske kunstneren

Jentene bak bloggen Scandinavian Chic hadde en konkurranse forrige uke, og på den måten kom jeg kontakt med kunstverkene til Cecilia Carlstedt. Jeg håpet i det lengste at jeg skulle blir den heldige vinneren av give awayen, men dessverre så ble det ikke meg.

Men jeg bare måtte eie ett litugrafi signert Cecilia Carlstedt, og bestilte i kveld "Judith" Wonderwall! Jeg kan ikke vente med å studere det "live", ramme det inn og finne den riktige "spotten" til det vakre bildet av "Judith".

Jeg synes alle hennes verker er fantastiske, og kunne godt tenke meg et "gigantisk" bilde i stuen. Men det går jo ann å ønske seg en gang... Nå vet jeg iallefall hvordan jeg finner henne - ja Frk Carlstedt altså!
Takk til jentene bak Scanidiavian Chic. Hadde det ikke vært for at jeg følger deres blog, hadde kanskje aldri "Judith" kommet hjem til meg!!

So - be a follower!


5 kommentarer:

Dagny @ Scandinavian Chic sa...

Å, nå skulle jeg nesten ønske at du vant! Bildet er helt nydelig!!

Og jeg DIGGER Cecilia Carlstedt - hun skal vi se mer av!

Og du vet jeg er en follower - gleder meg til å se Judith hjemme hos deg! (og til å se fremgangen på kjøkkenet!!!)

Rikke@scandinavianchic.com sa...

He he..slenger meg på her!!
Løøves it!!
Det første der må bli mitt:)
ja følger jo jeg også:)

Harmoni og Kontrast sa...

Spennende bilder, Tone! Nå må jeg bare inn og se mer til kunstneren! Ønsker deg en flott dag - og god laaaang helg:-) Klem, Laila

Olivia. ♥ sa...

Hejsan hejsan! ;)
Hittade just in till din blogg för första gången och blev stormförtjust i din underbara kreativitet. Alla bilder du tar fångar upp mig i en varm sekund och kramar mig hårt. Jag känner kännslan utav hemma och sedan märker jag nått stort. Bloggen är DU i grund och botten. Alla dina intressen, idéer och tankar i ett.

Kära bloggerska, din blogg ska åter tittas på. ♥

KRAMISKRAMAR I MASSOR // OLIVIA

Harmoni og Kontrast sa...

Å herregud, Tone, det hadde vært råtøft med den gamle sofaen fra innlegget mitt i det stramme, stilrene kjøkkenet ditt!! Go for it:-)