19. mai 2010

Finn deg ett par...


.......Manolo Blahniks heler og gjør deg klar for

SEX IN THE CITY2!

I dag starter forhåndssalget til førpremiere 3. og premier 4. juni, og jeg tror det kan være lurt å sikre seg billetter nå. Det kan du gjøre her.
Jeg har akkurat kjøpt åtte billetter, og jeg gleder meg masse til en ordentlig "girly night out"!
Vi booket på Gimle, så kan vi nyte ett glass vin mens vi nyter nøye, kreative og helt fantastisk plasserte produkter i den laaaange "reklamefilmen"....

Gleder meg!

5 kommentarer:

Harmoni og Kontrast sa...

Hørtes ut som en god ide og herlig jentekveld, Tone:-) Ville bare høre med deg om det er ok at jeg lager et innlegg på fotografen under og skriver noen ord om bloggen din og linker til deg samtidig? Klem, Laila

cherryblossomgirl sa...

ååå, som jeg gleder meg til å se den!!!
Gimle er jo det beeeste valget! Tommel opp!
Ønsker deg en fiiin solskinnsdag!
~klem fra meg

nullfiresyvni sa...

Å som jeg gleder meg. Han skal på guttetur den helga og hva er vel bedre da enn en skikkelig jentekveld? Takk for at du minte meg på at billettene ble lagt ut i dag. Nå har jeg sikret meg tre ;)

Cecilie Braathen sa...

Yes, da skal Glamgirls luftes, antrekket må jo matche skuespillere i salen, så vi kommer til å skinne selv i mørket.Here we go!!! Må trene masse nå på de høye hæler, det er jammen lenge siden.

Dagny @ Scandinavian Chic sa...

Åååå, jeg er SÅ irritert for at jeg skal til Hellas i premiereuken!

Du, dere må jo bare ta med dere noen custom cupcakes på Gimle! Oh so chic!!! (jeg kommer til å ha med meg som vertinnegave overalt!)

stor klem dagny