13. aug. 2010

Ny TV på plass på kjøkkenet...Endelig ? kom TV`n på plass på kjøkkenet..... Vi hadde bestemt oss for å ikke ha TV i stuen i 1. etg., men heller ha en (liten!!!!???) TV på kjøkkenet når vi flyttet hit... Det endte opp med 37 tommer på kjøkkenet, som nå er byttet ut med en 40 tommer hvit led TV fra Samsung! Ja, den er lekker til å være TV, men i mine øyne AAAALT for stor for kjøkkenet.
Dette er ikke mitt området, så 40 tommer ble det, og nå er den oppe på veggen.

Hva synes du?

Ungene og mannen er så fornøyde, og vi gleder oss allerede til fredagkos med hjemmelaget pizza og X Factor! Nå er det bare den helt perfekte sofa`n som mangler. Har kikket litt rundt, men klarer ikke å bestemme meg. Må ta noen runder på Gave&Interiør også, så får vi se.....

4 kommentarer:

Dagny @ Scandinavian Chic sa...

En TV er vel ikke en interiørdesigners favorittmøbel, men jeg synes din er så pen som den kan få blitt! Hadde forresten vært kult med en gallerivegg fylt med hvite rammer bak!

My Wonderworld sa...

Nå ble jeg faktisk litt misunnelig, og så på en TV?! ;-) TVèn går jo utrolig fint inn i miljøet, sammenlignet med en svart. Dette må jeg vise mannen.

Tusen takk for at du ville dele din erfaring med tadelakt. Kan jeg spørre, hvem av de to typene du synes er finest? Blank eller matt. Jeg tenkte i utgangspunktet matt, men er usikker på den blanke da jeg aldri har sett det in real life. Er derfor redd for å gå glipp av noe, samtidig som jeg føler behov for å sikre meg.

cherryblossomgirl sa...

Rå lekkert!!!
Den tv'n var ikke gæærn du!
Vi er sååå usikre på hvordan vi skal løse det med tv og hvor vi vil ha den, men etter å ha sett denne ble jeg ganske overbevist ;)

Cathrine Chank sa...

Hva slags skjenk er dette?? Sånn vil jeg også ha!!!:-)