18. aug. 2010

Skolestart, MESSER & trender


Og så var vi i gang igjen!
Første skoledag for mange spente barn, og min lille prins begynner i 2. klasse. Litt mer rutinert da, og ikke like nervøs... Men uansett en stor dag. Så i dag blir det gele til dessert!

Med skolstart starter også alle messer, eller rettere sagt de har pågått noen uker nå, med moteuke i København i forrige uke og denne uken i Stockholm og i Oslo. Jeg har alltid synte det har vært spennende med mote, form, farge og trender, og følger stadig med på hva som skjer på de forskjellige arenaene.
Jeg var invitert til åpning av Oslo Fashion Week i går, men kunne dessverre ikke gå. Det er andre prioriteringer når man har barn og den eldste skulle spille sin første fotball kamp etter ferien! Og de vant!

Men jeg kan kan følge med på nettet, og på fredag skal jeg faktisk ut på ett aldri så lite norsk "eventyr"! Jeg gleder meg.
Det er så mye lekkert ved hver nye sesong, og jeg blir så inspirert av de store motehusene sine kampanjer, hvor bildene over er fra!


Moteblogger verdt ett besøk;

http://carolinesmode.com/
http://minmote.no/index.php/siljes-blogg/
http://camillapihl.no/

Og disse mottar jeg inspirerende newsletter fra...
http://www.rachelzoe.com/
http://www.eurowoman.dk/
http://costume.no/ og dk

Sign up now!

1 kommentar:

My Wonderworld sa...

Her var det MYE fint! Og tusen takk for nettsidene.

Digger forresten den nederste kjolen. Jeg skal prøve å få sydd en lignende kjole fra samme kolleksjon til neste bryllup jeg skal i i januar ;-)