18. mar. 2010

Inspirerende nyheter hos Milla Boutique

Jeg besøkte Milla Boutique på House of Oslo i Vika, da jeg skulle låne noe til en reportasje jeg gjorde i går. Det er ikke så lett å bare gjøre det man egentlig skal, når man tar turen innom Ca"Milla", for dette er da virkelig Norges vakreste og cooleste butikk! Det må det da være?! Camilla og resten av Millajentene er "one of a kind" til å finne fantastiske skatter til butikken sin, som mer nesten ser ut som ett galleri! Her henger brudekjolen til eieren midt i lokalet (for anledningen påsydd tibetlam..), og fantastiske funn som en gammel tannlegestole og en gedigen struts på veggen, blandet med Missoni design og Nordiske klesmerker, så må man bare ta en ordentlig kikk når man er innom. Og jeg har jo bare lyst til å fylle ett helt hus med Milla varer! Her må man bruke tid! Og når Camillas mann også bjuder på en cappucino,mens skravla til damene går, går tiden. Fikk da også med meg en striesekk og noen armebånd til meg selv!

Denne tapeten har fulgt Milla Boutique siden de flyttet lokaler. Jeg har en nokså lik i stuen, og tror Antilopen ville gjort seg godt på den over min knall lilla sofa. Vossbordet er jo en klassiker, og skulle jeg byttet ut stuebordet, ville jeg valgt dette i betong!

De hadde akkurat pakket ut varer fra min gode venn, Halvor Bakkes kolleksjon, og jeg synes rammen fra vårkollekasjonen er ekstra fin. Den har også fått navnet etter min datter - Nicoline. Stolt som bare det!

Er ikke disse solspeilene bare helt fantastiske? Jeg tror jeg må finne plass til ett av de! Synes de er guddommelig vakre!

THE WEDDINGDRESS!


Dette nydelige serveringsbrettet er også fra Halvor Bakkes vårkolleksjon og har fått navnet - Nygaard! Synes det er en stor ære at Halvor har valgt å kalle sine produkter opp etter venner. Det finnes ett salatbestikk, som heter Tone også. Gøy! Gøy!

Denne fantastiske strutsen, som Milla jentene først trodde kun var hodet med hals, men som viste seg å være hele fuglen med vidåpne vinger, er jo bare helt rå! Tenk å ha den hengende på hytta da.

2 kommentarer:

Dagny @ Beautiful Living sa...

Jeg elsker den ananaslampen... Lurer på hva den koster? Den hører hjemme hos meg!
Og den brudekjolen ser virkelig fantastisk ut! :) (for ikke å snakke om solspeilene! alle burde ha minst ett! hehe :))

tonenygaard sa...

Ja ananas lampen er så coool! Løp og kjøp!! ;-)