18. feb. 2010

Ninnis granola




Jeg har alltid blitt veldig inspirert og motivert av min gode venninne, Ninni, når det gjelder matlaging. Hun har alltid vært flink til å lage mat, og lager mange spennende retter, alle fra bunn, med intens omsorg og varme! Hun baker de beste kaker, og kanskje spesielt de med masse sjokolade. Mums! Hun inviterer gjerne til thailandske, kinesiske, spanske, italienske og norske retter, hverdagsmat en onsdag, egetbrygget øl og rulle til jul, en deilig kake på hyttetur og nå denne fantastisk gode Granolan!

Her kommer oppskriften, som jeg har fått tillatelse til å dele med dere;

- hasselnøtter
- mandler (begge deler hakkes litt)
- lettkokte havregyn
- linfrø
- solsikkekjerner
- Akasiehonning eller lønnesirup

Alt blandes - spres utover et bakepapir og honningen/sirupen spres over.
Bakes i 180 grader i 15 min.
Avkjøles og fylles på Norgesglass!

Brukes på frokostblandingen, i youghurten eller bare som snacks.

Velbekomme!

Ingen kommentarer: