15. apr. 2010

Aktivitet på bloggen!


God torsdag til dere som er innom bloggen min.
Jeg tenker å gi blogging en sjanse, men vil gjerne ha mer aktivitet på siden. Men hvordan kan intersserte komme i kontakt med min blogg?
Jo, dere som nå er følgere, eller dere som er innom og liker det dere leser og ser, må legge dere til som følgere, og dere andre kan tipse andre om siden min.

Jeg forsøker og gå opp vegen underveis, og fundere flere ganger hvorfor jeg blogger? Det er en fantastisk måte for meg å samle inspirerende bilder og minner fra mitt liv i ny arbeidssituasjon. Men det er jo så inspirerende for meg om noen setter pris på det jeg gjør!
Så flere følgere og alle kommentarer vil motivere meg mer.

Jeg har 22 følgere i dag, men ser at flere er innom siden og tenker derfor å gi bort ett av mine fantastiske putetrekk, som jeg kjøpte i Singapore. Så hvis du tror det rosa trekket vil gjøre seg i sofa`n din, legg igjen enn kommentar, og tips dine venner om siden min;-)

11 kommentarer:

Scandinavian Chic sa...

Heisann Tone! :) Nydelig putetrekk, er med! Den enkleste måten å få flere lesere på, er å jevnlig besøke andre bloggere og legge igjen kommentarer. Konkurranser som dette hjelper selvfølgelig også! :)

cherryblossomgirl sa...

Nyyydelig! Jeg vil gjeeerne være med!
Ja den enkleste måten å få nye lesere på er å være aktiv på å kommentere hos andre slik at de oppdager deg, og selvfølgelig slike give aways som akkurat denne :) *love it*
Legger til link til siden din inne hos meg...
...og håper du får noen flere treff av det!

Liker bloggen din godt og er innom regelmessig,
jeg er bare ikke så flink til å legge igjen kommentarer alltid... :)

Kjersti til hverdags sa...

Dette var da en kjempegod ide Tone! Jeg er her daglig og har tipset interiørinteresserte venninner om bloggen din og sendt de linken. Det virker som det er en "barriere" for noen å legge seg som følgere. Ellers så er det som de to andre sier, legg ihjen kommentarer, :-)

Babazar sa...

Må ha en google konto, det ble litt håpløst, men prøver nå... følger deg hver dag, jeg... men mer interiør arbeid ønsker jeg, det er du jo rasende til! You rock!

TERJE sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ann-Kristin sa...

:))))) Jeg er med:))) Invitasjoner er sendt;) Opprettet tilslutt en google konto, så nå kan jeg legge inn kommentarer. Liker bloggen din veldig godt!

Ann-Kristin sa...

Et tips er å registrere deg hos NIB ( Norske Interiørbloggere), så blir du mer synlig der!
Liker bloggen din godt!
Stay on!

tonenygaard sa...

God kveld, så hyggelige med kommentarer, flere følgere, tips og markedsføring på facebook! Så moro, og jeg blir så HAPPY og motivert til å fortsette bloggingen. Trekker og blogger vinneren av putetrekket neste torsdag! Ha en fortsatt herlig kveld! Jeg forberedere til fotoshoot i morgen.... ;-)

Katrine sa...

God søndag!
Jeg synes bloggen din er kjempe inspirerende! Skal tipse mine interiør intresserte venninner... ;) Matoppskrifter og helt konkrete interiørtips er gjerne høyt verdsatt. Som hvor man får kjøpte ulike produkter, ideer til dekking av bord til ulike anledninger, nye interiørbutukker/magasiner mm. Og når de forskjellige forretningene har salg eller happenings... Jeg følger med videre! Konkurranser er også en hit! ;)

Linn sa...

Jeg er ikke veldig aktiv på Twitter, men jeg er der, og jeg følger noen personer og en del firmaer. Kanskje du bør bruke Twitterkontoen din mer aktivt, og legge ut oppdateringene dine der også? Der fungerer det gjerne slik at de du følger velger å følge deg. På Twitter syns jeg det florerer mer anbefalinger enn på FB. Har sendt ut din bloggadresse på min Twitterside - så får vi se om det gir deg noen nye følgere :-) Lykke til Tone!! Du er superflink. Hadde vært hyggelig å se deg snart :-) Klem

tonenygaard sa...

Hm... twitter ja... jeg bør kanskje være mer aktiv der! Sjekker det ut når jeg har litt mer tid! Må møts snart Linn! Er klar for utstillingen til Heimly på Hole Artsenter.. Du?