7. apr. 2010

Fargerike med nytt fargekartSom jeg skrev for en tid tilbake, hjalp jeg min gode venn Halvor Bakke med bilder til lansering av fargekartet han har laget i samarbeide med Fargerike. Rett før påske dumpet denne DM´n i postkassen, og hvor jeg antok det ville være ett bittelite bilde av meg, not close up! Men neida, nesten hele baksiden har jeg fått, hvor jeg ser ut som en sliten, dog lykkelig "oppusser" med Halvors nye farger..... Tror jeg må bruke en av fargene selv, da vi skal i gang med oppussing av kjøkkenet, forhåpentligvis til sommeren..... en grånyanse tror jeg det må bli! Sjekk ut nytt fargekart på en Fargerike butikk nær deg!

4 kommentarer:

Scandinavian Chic sa...

Spennende, det må sjekkes ut!

Og du ser da ikke sliten ut! :D

Kjersti til hverdags sa...

Kult Tone, det ble da veldig morsomt! Baksidedama skal jeg kalle deg nå. :-)

FrkDoris sa...

Fin blogg du har! Spennende farger.Har du forresten erfaring med bruk av interiørarkitekt ? Vi skal renovere hus fra 1927 på Jessheim og har fått tilbud på 40 timer for 3D skisser for 6 rom inkl bad, kjk, vaskerom, hall, stue allrom og hovedsoverom - er 40 timer OK eller mye ?

tonenygaard sa...

Takk for hyggelig kommentarer, og ja jeg kan nå gå for "baksidedama"! Synes fotografen kunne retusjere noen rynker, men det er vel bare sanheten....hihi!
Frk Doris, jeg bor også på Jessheim - kjenner jeg deg? Send meg gjerne en mail eller ring meg;-)