12. apr. 2010

Shopping i Sandedjord

Som jeg fortalte, gikk jeg en runde med kamera søndagformiddag, og det var egentlig veldig greit at mine favorittbutikker var stengt.
Det er alltid billigere å vindusshoppe!
Sniktittet på lørdag, og fant maaaasse jeg kunne tenke meg,
men ingenting ble med hjem, denne gangen....

Butikken med fantastiske klær, men til litt stivere priser.
Her fant jeg en nydelig sommerkjole fra See by Chloe. Kjøpte en i fjor, og den er utvasket.
Den jeg så på lørdag, var med masse farger og ordentlig sommerglad!
Er på leting etter en sort jeans, som holder på fargen. Fant en tøff bukse med jeansfasong fra Marc J. Men hadde ikke tid til å prøve, så den ligger igjen i butikken.
Og hva med de nye veskene fra Alexander Wang. Elsker den nye brunfargen på veskene hans. Jeg endte opp med grå i fjor;-) Må luftes mer!
Neoz var min favorittbutikk i Tønsberg, og så åpnet de opp i de gamle banklokalene i Sandefjord, så da slipper jeg å reise til Tønsberg.....
De er flink med varemiksen, og har alt fra Cheap Monday, Acne, Filippa K og italienske Nolita. Jeg så ett par fantastiske Acne skoletter. Drømme!


Hanne, har kultstatus i Sandefjord. Hanne etablerte butikken for mange år siden, og det er her de virkelig fine fruene handler. Hun har en veldig klassisk varemiks, og masse spennende fra Mulburry, deriblandt den nye IT vesken Mulburry Alexa, som Alexa Chung har vært med å designe. I love it! Og kunne tenkt meg en i brun.....
Salt&Pepper er en kjøkkenutstyrs- & interiørbutikk, med varer jeg elsker til kjøkkenet, men også til soverom og bad. De har også en cafe i tilknytning til butikken, og her får du en deilig kopp latte, og gode, sunne salater.
Er alltid innom, om ikke annet for å få en kaffe;-)

3 kommentarer:

Kjersti til hverdags sa...

Flaks for deg at det var søndag og jeg synes også den brune veska er fin!

Scandinavian Chic sa...

Å, her var det mange kjente butikker! Samboeren kommer fra Tjølling, og Sanefjor er absolutt shoppingmekka i Vestfold ;)

Scandinavian Chic sa...

Sandefjord mente jeg (d-knappen henger seg opp støtt og stadig, grrr)