20. apr. 2010

Min "mood board"

Og her er min "mood board" av kjøkkendrømmen vår!

Jeg drømmer om marrokanske fliser fra Marrakech design, og har ikke helt bestemt meg for hvilken av de tra variantene. Det blir i tilfelle ikke bare lagt på kjøkkenet, med også i hallen og evt i gangen, så det blir mye flis. Men synes de er så fantastisk vakre!
Hvilken synes du er finest?
Veggene i arbeidsdelen skal slammes med tadelakt for å gi det et betong preg. Det er fliser der i dag, så da slipper jeg fliser i våtsonen, samt at det bare er sååå kul kontrast til den superenkle kjøkkeninnredningen jeg kommer til å velge. Har ikke valgt leverandør ennå, men så snart jeg har gjort det lover jeg en tegning av kjøkkenet -Ganske så enkel en u-form, med god arbeidsplass og hvit corian benkplate.
Av hvitevarer har jeg kikket på en frittstående komfyr fra SMEG, med to ovner! Tenk deg hvilken lek det blir når du skal lage mat til flere enn fire....

I den delen av rommet, hvor vi skal spise, regner jeg med vi beholder panelen på veggene, og maler dette i en lys grånyanse .Har vurdert å bytte ut panelen mot slette vegger, men beholder panelen for å få inn litt "cosy" atmosphære. Her kommer jeg til å bruke bord og stoler jeg har i dag, som har ganske stramt design. På den ene veggen vil jeg ha ett glasskap, gjerne i litt gammel industriell look. Har du tips, mottar jeg de med stort takk! Har kikket på dette fra Tine K hos Babazar... Kanskje det kan være noe?
Lamper over spisedelen blir disse fra Flos, som jeg er så fornøyd med og har hatt i mange år! Men jeg trenger ny grunnbelysning, og der er jeg heller ikke helt i mål. Noen gode tips?

Du kan tro jeg gleder meg til å sette i gang!!


7 kommentarer:

cherryblossomgirl sa...

Ahh, jeg elsker de marokkanske flisene du viser!
Lekkert!!!
Og jeg elsker å lage mood board! Det er så utrolig inspirerende og spennende!

Skapet fra TineK var også rålekkert...!

Lykke til videre med de spennende valgene!
Gleder meg til å få se resultater!

Fiiin dag til deg!

tonenygaard sa...

Tusen takk for så hyggelig kommentar! Ja det er så gøy å lage moodboard! Alltid! Ha en herlig dag du og;-)

rita.luktvassli sa...

Skal si du kreerer for tiden:). Veldig gøy å følge med. Synes glasskapet så veldig kult ut! Flisene var vanskelig å velge blant.. "Straighte" meg må jo ha tilvenningstid på alt som ikke er rett og "enkelt". Så, godt jeg kan følge med her:) Klem

Kjersti til hverdags sa...

Gleder meg veldig til å følge prosessen med kjøkkenet, vi bør ta en lunch ute i finværet ja. Ikke nå til uka, da er det Gulltaggen tre dager , men uka etter!

alexandrashabby sa...

Skapet er ikke fra TineK sin kolleksjon, men fra et fransk firma. Husker ikke navnet på det nå, men HC Shop førte det blant annet.

Forstår mere da....

Ha en god dag.
klem fra alex

Ulfven sa...

Hei Tone, jeg fant din blogg via et søk etter Marrokanske fliser på google. Grunnen til at jeg søkte var ikke for å kjøpe, men for å sjekke hvem som kommer opp når man søker på dette tema. Rett og slett fordi vi skal starte opp med salg av slike fliser nå. Har fått håndlaget en egen serie etter orginale metoder til vårt nye interiørfirma Ulfven. Jeg ser ut i fra de farger og mønster du viser her at vi også kan levere slike til betydelig bedre pris enn Marrakech design (og ikke dårligere kvalitet) Vi er helt i startgropen så nettbutikken/siden er ikke opp ennå (under construction) men jeg kan sende deg det vi har i vår kolleksjon om du vil se? send meg evt en mail på ole.petter@spidermedia.no

Gamletrehus.com sa...

Ja flisene var både lekre og flotte (smør på flesk).
Men titter du innom www.historiskefliser.no så finner du mange vakre marokkanske fliser mitt i Oslo :) mao. du trenger ikke å dra helt til Gøteborg eller Malmø...
mvh Sven